Li-ION Heftruck kopen – EP Equipment
CPD30L1-s

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD30L1-S
Capaciteit: 3.000 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 2390 mm
Gewicht: 4830 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  Li-ION Heftruck kopen – EP Equipment

  De CPD30 is de eerste heftruck op de markt die is ontworpen rondom de lithium ion batterij. De heftruck is compact uitgevoerd en biedt dankzij de lithium ion batterij veel meer ruimte voor de chauffeur. Op- en afstappen op de heftruck gaat zeer eenvoudig! Door de grote diepe trede is heftruck gemakkelijk te betreden. De EP CPD30L1 is een plezierige machine om mee te werken. Tevens is de heftruck beschermd tegen een regenbui (IP54). De machine is uitgevoerd met curve control, waardoor de machine is af te stellen naar wens van de chauffeur! Als laatst liegen de prestaties van de Heftruck er niet om, zoals laden binnen 2,5 uur en rijden met meer dan 15 km/h.  

  Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
  De grote kracht van EP Equipment schuilt in het onderhoudsarme karakter van de batterij en het probleemloos tussentijds laden van de machine. Het unieke design van EP Equipment met daarin een zeer gunstige prijsstelling maakt deze truck uniek! Wilt u een nieuwe heftruck kopen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Vind snel een eenvouydig bij ons de heftruck elektrisch waarnaar u op zoek bent! Tevens kunt u onze huidige voorraad heftrucks bekijken. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maanden fabrieksgarantie
  – 36 maanden fabrieksgarantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer informatie?
  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden (mia)
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug