Elektrische heftruck te koop 2,5 ton
EP Equipment CPD25L2

Type: Elektrische Heftruck 2,5 ton te koop
Model: CPD25L2
Capaciteit: 2.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1890 mm
Gewicht: 4450 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Elektrische heftruck te koop –  2,5 ton  

Elektrische heftruck te koop met 2,5 ton. Deze nieuwe CPD25L2 van EP Equipment is een 2,5 ton elektrische heftruck met Lithium-ION Batterij. Anderzijds heeft deze heftruck een zeer compacte afmeting voor een 2,5 ton’s machine. Daar in tegen beschikt het over zeer veel beenruimte! Tevens kan de 2,5 ton’s vorkheftruck worden ingezet in zware weersomstandigheden doordat de machine spatwater dicht is. Als u een elektrische heftruck wil kopen met 2,5 ton is dit een zeer geschikte machine!  

Elektrische vorkheftruck kopen 2,5 ton  |  Totaallift
Kortom de elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren kracht met de voordelen van een onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. Verder heeft EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij te koop vanaf 1,5, 2, 2,5, 3 3,5 en 5 ton. Bovendien bieden wij u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij hebben een breed assortiment elektrische heftrucks te koop.

Immers kunnen de elektrische heftrucks van EP Equipment breed worden ingezet, voornamelijk voor het verplaatsen en opbergen van materiaalgoederen.

Levering is inclusief:
– Keuring (BMWT)

– Handleiding + CE Certificaat
– 12 maand garantie
– 36 maand garantie op batterij

Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

Meer informatie over deze heftruck?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie of bel 085 – 006 04 54
Wilt u een elektrische heftruck kopen maar kunt u de juiste machine niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij kijken graag met u mee. 

EP Equipment
EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

 • Lithium ION batterij is eenvoudig en snel oplaadbaar
 • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
 • 100% laden binnen 2,5 uur
 • Subsidie mogelijkheden (mia)
 • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
 • Milieuvriendelijk de Li-ION batterij
 • Battery Managment System (BMS)
 • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

  * Verplicht in te vullen velden

  Bel me terug