Elektrische vorkheftruck 1,5 ton
EP Equipment CPD15 vierwiel

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD15 Vierwiel
Capaciteit: 1.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 2080 mm
Gewicht: 2640 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  CPD15 vierwiel Elektrische Heftruck

  Bent u opzoek naar een elektrische heftruck met 1500 kg hefvermogen? Bij ons vindt u meerdere heftrucks met deze capaciteit. De heftrucks zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De CPD15 van EP Equipment is een 2 ton’s heftruck. De vierwiel heftruck is uitgevoerd met een LI – ION batterij. De elektrische heftrucks zijn uw ideale werkpaard! Flexibel inzetbaar voor elke lading, tegen de laagst mogelijke kosten. De meerkosten van een elektrische heftruck t.o.v. een verbrandingsheftruck kunt u binnen één jaar terug verdienen!

  Elektrische vorkheftruck kopen  |  Totaallift
  Wilt u een nieuwe vorkheftruck kopen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Wij verkopen nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Vind snel een eenvouydig bij ons de heftruck elektrisch waarnaar u op zoek bent! Tevens kunt u onze huidige voorraad heftrucks bekijken. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Meer weten over onze heftrucks?
  Offerte aanvraag binnen 24 uur reactie of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk
  • Battery Managment System (BMS)
  • De batterij weegt slechts 5,1 kg en zorgt voor een gebruiksduur van 5 à 6 uur
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug