Elektrische heftruck 1,5 ton
EP Equipment CPD15

Type: Elektrische Heftruck
Model: CPD15 Driewiel
Capaciteit: 1.500 kg
Batterij:
Lithium ION
Draaicirkel: 1535 mm
Gewicht: 2600 kg 
Prijs: Op aanvraag

Bekijk hier de brochure

Vraag hier uw offerte aan!


  * Verplicht in te vullen velden

  CPD15 Driewiel Heftruck

  De EP Equipment Heftruck CPD15 LE is een elektrische driewielige vorkheftruck van compact formaat. Door de extreem kleine draaicirkel van 1,5 meter past de machine in nauwe ruimtes. De heftruck is standaard uitgerust met Lithium-Ion technologie, waardoor de batterij onderhoudsvrij is. Deze machine is een goede oplossing voor middelgrote tot grote magazijnen, middelgrote tot grote ladingen, laaddokken, vrachtwagens, logistiek, distributie en fabrieken. Met de Elektrische heftruck 1,5 ton kan op elk moment in veel toepassingen worden gebruikt.

  Elektrische heftruck kopen  |  Totaallift

  Wilt u een nieuwe heftruck 1.5 ton’s kopen dan bent u bij Totaallift op het juiste adres. Daarnaast verkopen wij nieuwe & gebruikte elektrische heftrucks. Totaallift is dealer en leverancier van diverse soorten interne transportmiddelen. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings– en financieringsmogelijkheden van uw machine.

  Levering inclusief:
  – Keuring (BMWT)

  – Handleiding + CE Certificaat
  – 12 maand garantie

  Graag helpen we met het vinden van een geschikte machine voor uw werkzaamheden! 

  Elektrische heftruck 1,5 ton
  Vraag een offerte aan of bel 085 – 006 04 54
  Zoekt u een specifieke machine maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

  EP Equipment
  EP equipment is opgericht in 1993, en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers in de wereld van intern transport!

  Vanaf de start focust EP Equipment zich op elektrisch aangedreven palletrucks en magazijntrucks. Tegenwoordig staat EP Equipment voor uiterst innovatieve producten op het gebied van intern transport, die de behoefte van onze klanten vervullen.

  De elektrische vorkheftrucks van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van emissievrije, geluidsarme en onderhoudsarme heftrucks. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkheftrucks met Lithium batterij. De EP Equipment heftrucks met Lithium – Ion batterij zijn te koop tussen de 1,5 en 5 ton. Wij bieden u de oplossing voor een juiste heftruck. Wij verkopen een breed assortiment aan heftrucks.

  • Eenvoudig en snel oplaadbaar
  • Gaat 3-5 keer langer mee dan een loodzuur batterij
  • 100% laden binnen 2,5 uur
  • Subsidie mogelijkheden
  • Zeer krachtige en onderhoudsvrije batterij
  • Milieuvriendelijk
  • Battery Managment System (BMS)
  • Tussenladingen hebben geen effect op de levensduur van de batterij

  Vraag hier uw offerte aan!


   * Verplicht in te vullen velden

   Bel me terug