IPAF Hoogwerker opleiding bij Totaallift

Werken op hoogte
Bij werken op hoogte komen ook risico’s kijken. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat medewerkers werken volgens de juiste werkwijze. Totaallift is gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte.

Naast verkoop en onderhoud van een brede range aan kwaliteitshoogwerkers zijn wij ook uw partner als het gaat om opleidingen. Tijdens onze opleidingen leren u en/of uw medewerkers veilig en verantwoord te werken met hoogwerkers.

IPAF hoogwerker cursus bij Totaallift in Bentelo

Cursus verplicht?
Een hoogwerkerbediener moet volgens de wet een aantoonbare bedieningsinstructie hebben gehad. Totaallift biedt een praktische IPAF hoogwerker training aan om hoogwerkers te kunnen en mogen bedienen. De hoogwerker training wordt in een kleine groep gegeven. Zo is er veel persoonlijke aandacht om ieder op een eigen niveau te begeleiden.

IPAF hoogwerker cursus bij Totaallift in Bentelo

Efficiënt leren werken
Tijdens deze opleidingen leert u de hoogwerkers waar u dagelijks mee werkt optimaal te bedienen. Onze instructeurs zijn expert in veilig en efficiënt werken op hoogte. Als u de opleiding correct afrondt ontvangt u het waardevolle IPAF certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid.

Belangrijker nog, u weet precies hoe u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier kunt uitvoeren. Aan het eind van de cursus kan de cursist sneller, veiliger en efficiènter omgaan met hoogwerkers.

Code 95
Voor beroepschauffeurs bestaat de mogelijkheid om de opleidingsuren van een aantal van de genoemde cursussen te laten registeren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid, de zogenaamde code 95 (7 uur). Vraag hiervoor naar de mogelijkheden….

Subsidie
Voor werkgevers is het mogelijk om via diverse branche organisaties zoals het OOM, SOOB en KMO subsidies voor de ontwikkeling van personeel aan te vragen. Kijk op de site van uw eigen branche organisatie/O&O fonds of u recht heeft op een subsidie.

Type hoogwerkertraining
Categorie-indeling, onze hoogwerker opleidingen zijn verdeeld in 4 hoogwerkercategorieën. Bij het aanmelden van een cursus geeft u aan welke van de onderstaande categorieën u wenst te volgen.

Statisch Verticaal (1a):

Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde
hoogwerkers.

Statisch Boom (1b):
Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers
voorzien van stempels, hoogwerkers op aanhanger,
hoogwerkers op chassis, spinhoogwerkers met stempels.

Mobiel Verticaal (3a):

Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons
verticaalliften.
Mobiel Boom (3b): Zelfrijdende telescoop- en
kniktelescoophoogwerkers

Hoogwerker categorieën

Meer informatie?

Voor meer informatie, een advies op maat, een offerte, een aanmelding of voor al uw overige vragen kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag bij het van de juiste keuze of voorzien u desgewenst van de correcte en actuele antwoorden op uw vragen.

TOTAALLIFT

Bentelosestraat 58 B
7497 MR Bentelo

training@totaallift.nl

+31 (0)85 – 006 04 54

“MET TOTAALLIFT DOEN WE AL EEN JAAR
OF 10 ZAKEN, DAT SOORT RELATIES ZIJN EEN
KWESTIE VAN VERTROUWEN IN HET BEDRIJF.
OOK ZIJN WE GELIJKWAARDIGE BEDRIJVEN,
DAT IS PRETTIG ZAKENDOEN.
EN TEN SLOTTE, ZEER BELANGRIJK, LEVERT
TOTAALLIFT GEWOON UITSTEKENDE SERVICE!”

DEKKER VERHUUR NUNSPEET

Bel me terug